SALES CONSULTANTS (Full-time / Part-time) (m/v) in the Netherlands

Om onze Wolford winkels te versterken, zijn wij op nationaal gebied op zoek naar luxe-georiënteerde en modebewuste verkoop personeel voor de volgende functie:

SALES CONSULTANTS (Full-time / Part-time) (m/v)

Als sales consultant neemt u onze klanten mee in de wereld van Wolford. Je bent enthousiast over onze producten en geïnspireerd door onze innovaties. Je bent in staat om onze klanten van deze aspecten te overtuigen door middel van een persoonlijke en professionele aanpak. Daarnaast bent u ook geïnteresseerd in het waarborgen van een creatieve presentatie van de goederen en kan u goed werken met moderne kassasystemen.

U heeft een opleiding in de verkoop of de dienstverlenende sector en u heeft een aantal jaren van professionele ervaring. U heeft uitstekende vaardigheden in de professionele klant overleg. Verder bent u modebewust en heeft u een gevoel voor trends gecombineerd met een interesse voor hoogwaardige materialen.

Als ambassadeur van het merk, bent u een uitstekende communicator, bent zeer servicegericht en staat u open voor nieuwe ideeën. We verwachten een goede kennis van zowel het Duits en Engels, en de kennis van andere talen is een pluspunt. Als u ook een zelfverzekerde en vriendelijke manier van werken heeft, dan bent u precies wat we zoeken.

Wij bieden een boeiende werkomgeving in een innovatief bedrijf met interessante mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Maak deel uit van de wereld van Wolford!

We kijken uit naar een sollicitatie die een goede illustratie is van deze vaardigheden. U kunt andere interessante retail posities op onze website te vinden.

WOLFORD NEDERLAND B.V.
Britselei 23
2000 Antwerpen
caroline.cuypers@wolford.com