STORE MANAGER (Full-time / part-time) (m/v) in the Netherlands

Om onze Wolford winkels te versterken, zijn wij op nationaal gebied op zoek naar een luxe-georiënteerde en modebewuste verkoop persoonlijkheid voor de volgende functie:

STORE MANAGER (Full-time / part-time) (m/v)

Als Store Manager ben je verantwoordelijk voor het commerciële succes en de groei van uw winkel zijn. Je bent gewend te werken met cijfers en er mee uitgedaagd worden. Je hebt ervaring in het leiden van medewerkers en goed in het inspireren en motiveren van uw team om doelen te bereiken. U weet hoe u producten moet presenteren zodat klanten worden verleid en geïnspireerd. U en uw team zijn gericht op het inspireren van onze klanten met een persoonlijk en professioneel advies voor Wolford.

U bent een ondernemingsgezind persoon die een opleiding heeft in de verkoop of de service-industrie en heeft een aantal jaren van professionele ervaring en, idealiter, een eerste management ervaring. Daarnaast bent u modebewust en hebt u een gevoel voor trends en hoogwaardige materialen. Uw werkstijl is doelgericht met een hands-on mentaliteit.

Als ambassadeur van het merk, bent u een uitstekende communicator, bent zeer servicegericht en staat u open voor nieuwe ideeën. We verwachten een goede kennis van zowel het Duits en Engels, en de kennis van andere talen is een pluspunt. Als u ook een zelfverzekerde en vriendelijke manier van werken heeft, dan bent u precies wat we zoeken.

Wij bieden een boeiende werkomgeving in een innovatief bedrijf met interessante mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Maak deel uit van de wereld van Wolford!

We kijken uit naar een sollicitatie die een goede illustratie is van deze vaardigheden. U kunt andere interessante retail posities op onze website te vinden.

WOLFORD NEDERLAND B.V.
Britselei 23
2000 Antwerpen
caroline.cuypers@wolford.com